Yritys Megaturve Oy

Megaturve Oy on pohjoissuomalainen turvetuotantoa ja koneurakointia harjoittava yhtiö. Myymme kuivike- ja polttoturvetta lähinnä Jyväskylä-Rovaniemi -välille. Kasvuturpeen osalta markkina-alueenamme on kotimaan lisäksi Keski-Eurooppa. Koneurakoinnin toimialueena on koko Suomi.

Palveluksessamme on kahdeksan henkilöä ympäri vuoden ja kesäaikaan työllistämme kausityöntekijöitä. Lisäksi yhteistyössä kanssamme on useita aliurakoitsijoita turvetuotannossa ja -kuljetuksessa sekä koneurakoinnissa. Kesäaikana työvoiman kokonaisvahvuus on n.35 henkilöä. Osaamista johon voit luottaa!

Turvetuotannossa ja koneurakoinnissa käytetään uusinta mahdollista tekniikkaa ja toimitaan yhteistyössä eri tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyöverkko muiden turvetuottajien kanssa antaa varmuutta ja volyymia huonoinakin kesinä. Turvetuotantoalueemme sijaitsevat Merijärven Jahtavisnevalla (n. 20 ha), Kalajoen Marjanevalla (n. 80 ha) ja Pyhäjoella Leivinnevalla (n. 135 ha). Maanrakennusurakoinnissa olemme erikoistuneet golf- ja jalkapallokenttien sekä erilaisten viheralueiden rakentamiseen. Annamme myös suunnitteluapua ja kustannusarviolaskentaa golfkenttätöissä.

Maanrakennustöissä MEGAGROUP urakointiteamimme tekee laadulla ja ammattitaidolla isot ja pienetkin kohteet. Työkohteita mm. Rakennusten pohjatyöt, kunnallistekniikantyöt, tietyöt, ratatyöt, linjanrakennus, maansiirrot yms. Uusimmissa koneissa on 3D-mittalaitteet nopeuden ja laadun parantamiseksi.